072 - 7202206 info@wastenet.nl

Archiefcontainer huren

Archiefcontainers huren

Direct alle vertrouwelijk papieren veilig inzamelen. Dat kan met de rolcontainers voor archiefinzameling. Deze rolcontainers zijn 240 liter archiefcontainer archiefvernietiging rolcontainervoorzien van een slot op de klep, waardoor de papieren veilig en AVG proof worden opgeslagen. De containers zijn beschikbaar in de maten 240 en 500 liter. In deze rolcontainers mag kantoorpapier, binders, enveloppen, kranten, tijdschriften en karton, met aangehechte nietjes en paperclips worden ingezameld. U kunt zelf bepalen hoe vaak uw container wordt geleegd. Eén keer per week, één keer in de twee of vier weken, dat is aan u! De containers worden CA+ ingezameld. CA+ is het keurmerk in Nederland voor Archief-, Data- en Productvernietiging. 

Aanvragen

Jaarlijkse archiefopruiming

Wilt u in één keer uw verlopen vertrouwelijke documenten veilig laten vernietigen? Kies voor de éénmalige of jaarlijkse acrhiefopruiming. Wij leveren binnen één week vijf containers van 500 liter, voorzien van een slot en brievenbusgleuf en voeren deze CA+ voor u af. Dit betekent dat uw documenten direct  op een veilige en vertrouwelijke manier worden vernietigd. Na afloop ontvangt u een vernietigingscertificaat.

Aanvragen

In-huis archiefvernietiging IDEAL

Zo’n 70% van alle vertrouwelijke gegevens staan op papier. Net als voor online gegevens gelden voor deze papieren de AVG wetgeving. Dit betekent dat vertrouwelijke gegevens vernietigd moeten worden wanneer de wettelijke bewaartermijn verlopen is. Dit is belangrijk, want wanneer deze papieren gewoon in de prullenbak belanden kan vertrouwelijke informatie op straat komen liggen. Met de all-in archiefvernietiging service van Wastenet kunt u vertrouwelijke documenten ter plekke versnipperen. Zo garandeert u dat de gegevens van uw klanten en medewerkers bij u in goede handen zijn. Het versnipperde kantoorpapier wordt vervolgens door ons afgevoerd en gerecycled tot nieuw papier.

Ideal papierversnipperaar

Meer informatie

 

w

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur