072 - 7202206 info@wastenet.nl
papierversnipperaars kantoor

In-huis vernietigingsservice aanvragen

Hoe werkt archief inzameling?

Archiefcontainer bestellen voor het afvoeren van vertrouwd papier. Bij Wastenet inzameling plaatsen we gratis binnen één week rolcontainers bij u voor de deur en zorgen we voor een veilige en betrouwbare afvoer en recycling.

Hoe gaat archief afvoeren in zijn werk?

Veiligheid van uw gegevens is het allerbelangrijkste tijdens het inzamelproces. De containers die u ontvangt zijn daarom ook voorzien van een stevig slot. Inzamelen gaat via de CA+ norm, wat betekent dat het archief alleen afgevoerd mag worden door CA+ gecertificeerde werknemers. Het archief wordt tijdens inzameling niet door mensen handen aangeraakt en direct naar een afgesloten vernietigingsomgeving gebracht.

Hoe is de archiefcontainer container afgesloten?

De archiefcontainers zijn afgesloten met een slot. Er wordt één sleutel meegeleverd die alleen gebruikt dient te worden op het moment dat er iets in de container wordt gegooid wat er niet in hoort. Daarnaast kan alleen de gecertificeerde CA+ inzamelaar de container openen op het moment van inzameling.

Hoe wordt het archiefpapier vernietigd?

Het archiefpapier wordt bij u op locatie opgehaald door een erkende inzamelaar met een beveiligde vrachtauto. Het archiefpapier wordt direct naar een afgesloten vernietigingslocatie gebracht waarna het binnen 24 uur de vernietigingsmachine in gaat. Het archief papier wordt binnen enkele seconden versnipperd tot onleesbare snippers.

Wat gebeurt er met het vernietigd archiefpapier?

Na het onleesbaar versnipperen van het archiefpapier worden de snippers geperst in grote balen. De balen worden vervolgens geweekt tot pulp, door het papier te vermengen met water. Nadat de vuilresten eruit zijn gezeefd wordt het papier geperst en in sommige gevallen gebleekt. Na het drogen ontstaan er nieuwe papierrollen waarvan nieuwe producten worden gemaakt zoals kantoorpapier, bekers en wc papier.

w

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur