072 - 7202206 info@wastenet.nl
Ideal papierversnippering archief (3)

Het grootste gedeelte van vertrouwelijke gegevens worden gedrukt op papier. Deze vertrouwelijke documenten kunnen worden opgeslagen in beveiligde rolcontainers, maar u kunt ze ook direct zelf op de werkvloer vernietigen met de IDEAL papierversnipperaars.

De voordelen van directe in-huis vernietiging

 Met de all-in service van Wastenet worden vertrouwelijke documenten binnen de muren van uw bedrijf direct vernietigd. De gegevens hoeven dus geen transportroutes te doorlopen en komen niet terecht in een tussenopslag die u zelf niet kunt controleren. Zo garandeert u voor 100% dat de gegevens van uw klanten en medewerkers bij u in goede handen zijn.

All-in service

Met de all-in service zorgt u niet alleen voor een 100% gegarandeerde vernietiging, maar ook voor een duurzame verwerking. Het versnipperde kantoorpapier wordt namelijk direct opgevangen in een rolcontainer, voorzien van een sensor. Wanneer de container vol is, geeft de sensor dit door aan Wastenet en wordt de container binnen één week geleegd. Het versnipperde papier wordt daarna gerecycled tot nieuw papier.

In-huis archiefvernietiging IDEAL

Zo’n 70% van alle vertrouwelijke gegevens staan op papier. Net als voor online gegevens gelden voor deze papieren de AVG wetgeving. Dit betekent dat vertrouwelijke gegevens vernietigd moeten worden wanneer de wettelijke bewaartermijn verlopen is. Dit is belangrijk, want wanneer deze papieren gewoon in de prullenbak belanden kan vertrouwelijke informatie op straat komen liggen. Met de all-in archiefvernietiging service van Wastenet kunt u vertrouwelijke documenten ter plekke versnipperen. Zo garandeert u dat de gegevens van uw klanten en medewerkers bij u in goede handen zijn. Het versnipperde kantoorpapier wordt vervolgens door ons afgevoerd en gerecycled tot nieuw papier.

Ideal papierversnipperaar

Meer informatie

 

w

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur